Förändringar i utskick av avier

Under våren startade vi upp vår nya hemsida. Den nya hemsidan har bättre information och många nya funktioner. Som hyresgäst kan man bland annat:

  • Göra en felanmälan
  • Skapa bytesannonser
  • Ställa sig i vår bostadskö
  • Se fakturor och betalningsuppgifter

Bollebo är miljöcertifierade sedan 2001 och vi arbetar aktivt med att minska påverkan på vår miljö. Som ett led i vårt miljöarbete kommer vi därför framöver inte längre att skicka ut några pappersavier i samband med att vi aviserar. Istället hänvisar vi till betalning via autogiro eller att man loggar in på Mina sidor och ser sin faktura och betalningsdetaljer där.

Om man vill fortsätta få avier i brevlådan framöver tillkommer en aviavgift på 25 kronor per månad från och med januari 2020.

I samband med september månads avisering delade vi ut ett informationsblad om förändringarna tillsammans med en autogiroblankett. Medföljde gjorde också en blankett som du som hyresgäst endast ska fylla i och lämna tillbaka till oss om du även i fortsättningen vill ha pappersavier i brevlådan fyra gånger per år. Om du inte lämnar tillbaka ifylld blankett utgår vi från att du inte vill ha några pappersavier i fortsättningen. Hör av dig till vårt kontor om du saknar någon av blanketterna, så skickar vi dem till dig.

Du loggar in på hemsidan med hjälp av personnummer (12 siffror) och ett lösenord. Första gången man loggar in behöver man begära ett nytt lösenord. För att detta ska fungera krävs att man har registrerat en e-postadress hos oss. Om du inte har en registrerad e-postadress hos oss ber vi dig att meddela oss din e-postadress via mail till info@bollebo.se eller via telefon till 033-231410.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!