Lediga lägenheter

 

Välkommen att söka din nya bostad hos oss!

 

För att anmäla ditt intresse till våra lediga lägenheter behöver du vara inloggad på "mina sidor". Om du inte står i vår kö och därmed inte har ett konto sedan tidigare, kan du skapa ett konto här.

Du kan söka bland lediga lägenheter genom att klicka i den blå rutan nedan och fylla i fälten. När du är inloggad kan du spara ifyllda kriterier och på så sätt skapa en bevakning. Du får då ett mejl av oss när vi lägger ut en lägenhet som matchar det du söker. Om du vill spara din filtrering klickar du på "spara filter som bevakning" och ger din bevakning ett namn.

 

Läs mer om våra områden här.

 

Du skapar en bevakning eller filtrerar ditt urval genom att klicka på det blå fältet nedan och fylla i sökkriterierna. För att kunna spara bevakningen behöver du vara inloggad på "mina sidor".

  

Spara filter som bevakning

Skattegårdsvägen 10 D

2 rum och kök

Visa detaljerad information
31-024

Just nu har vi en ledig lägenhet om 2 rum och kök på vårt populära område, Skattegården. Ljus lägenhet med parkettgolv i alla rum samt klinker och kakel i badrummet. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Individuell mätning av varm- och kallvatten. Beräknad årsförbrukning ingår i hyran. Värme ingår i hyran, hushållsel tillkommer. Uteplats hör till lägenheten. Hiss finns i huset.

Yta
59,1 m2
Hyra
7 821 Kr
Våning
Markplan
Antal rum
2
Ledig fr.o.m.
2021-03-01
Anmäl senast
2021-01-26
Postadress
Skattegårdsvägen 10D
51736
Bollebygd