Vinkelvägen

På Vinkelvägen i Bollebygd äger och förvaltar Bollebo två fastigheter. Vinkelvägen 1-7 samt Vinkelvägen 9-37. Vinkelvägen ligger nära skola, förskola och fritidshem och på bekvämt avstånd från centrum och buss- och tågstation.

 

Vinkelvägen 1-7


Vinkelvägen 1-7 stod inflyttningsklart 1991 och består av 30 lägenheter med 2, 3 och 4 rum och kök. Lägenheterna ligger i 4 huskroppar där Vinkelvägen 1 och 3 är så kallade punkthus i tre våningar med gemensam trappuppgång och tvättstuga. Vinkelvägen 5 och 7 är tvåvåningshus med utvändiga loftgångar. I loftgångshusen är lägenheterna utrustade med tvättmaskin och torktumlare i badrummen.

Alla lägenheter i området har uteplats eller balkong. Gården är barnvänlig med lekplats. I området finns bilplats att hyra.

 

Vinkelvägen 1-7

Vinkelvägen 9-37


Området består av 4 huslängor som byggdes 1964. Husen är av radhusmodell och alla lägenheter har egen entré och uteplats. Husen har totalt 15 lägenheter och storleken varierar mellan 66 och 94 kvadratmeter från 2 till 4 rum och kök. Husen är byggda i suterräng med invändig trappa.

Alla lägenheter har tillgång till en gemensam tvättstuga i en av huskropparna. Miljön är barnvänlig med lekplats på gården. Bilplatser att hyra finns i nära anslutning till lägenheterna.

Vinkelvägen 9-37