Skattegården

På Skattegården i Bollebygd har Bollebo två centrala fastigheter. Husen ligger med bara någon minuts gångavstånd till affärer, vårdcentral, bibliotek, skola och förskola. Inom området ligger också vårt kontor.

 

Skattegårdsvägen 13

På Skattegårdsvägen 13 äger och förvaltar Bollebo en fastighet med 16 stycken lägenheter som är byggda 1991. Lägenheterna är på 1-2 rum och kök och storleken varierar från 51-77 kvadratmeter. I huset ligger också Bollebos kontor. Lägenheterna är öppna och ljusa och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare i badrummen.

Bostäderna i markplan har uteplats och lägenheterna på andra och tredje våning har balkong. Lägenheterna är fördelade på två trapphus och alla lägenheter kan nås med hiss.

Möjlighet att hyra parkeringsplats finns på våra närliggande områden.

 

 

 

Skattegårdsvägen 13

Skattegården

Fastigheten Skattegården i centrala Bollebygd består av 6 huskroppar med adresserna Ballebovägen 13, Skattegårdsvägen 10-14 och Villavägen 1-3. Området är byggt 2015. Husen har lägenheter i varierande storlek från 2 rum och kök på 53,5 kvadratmeter till 4 rum och kök på 79,3 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa med öppen planlösning. Standard är vitmålade väggar och ekparkett i alla rum. Badrum och entré har klinker.

Bostäderna är utrustade med kyl,frys och diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. Värme ingår i hyran och även kall- och varmvatten till en fastställd nivå. Fastigheten är utrustad med Telias öppen fiber vilket möjliggör ett fritt val av anslutna operatörer. Gårdarna är barnvänliga med lekplats. Två av husen har tillgång till hiss.

Huset på Ballebovägen 13 är ett så kallat trygghetsboende och hit kan du som har fyllt 70 år flytta. Bilplatser finns att hyra i och kring fastigheten.

Ballebovägen 13

Villavägen 1-3