Odens väg

Utmed Odens väg i Bollebygd har Bollebo ett flertal fastigheter med lägenheter av varierande storlek. Området ligger centralt med närhet till bibliotek, förskola, skola, vårdcentral och affärer.

 

Odens väg 10-12

På Odens väg 10-12 har Bollebo två radhuslängor med 10 lägenheter som är byggda 1964. Alla lägenheter ligger i markplan och har egen entré och uteplats. Husen är byggda i suterräng med invändig trappa. Bostäderna är på 1 rum och kök om 48 kvadratmeter.

I fastigheten finns tillgång till gemensam tvättstuga. Bilplats att hyra finns i nära anslutning till lägenheterna.

 

Odens väg 10-12

 

Odens väg 14

På Odens väg 14 i Bollebygd ligger ett av Bollebos BoKlok hus som var inflyttningsklart under 2003. Husen är i två våningar och alla lägenheter har uteplats eller balkong samt förråd på den gemensamma gården.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 50 och 75 kvadratmeter från 2 till 4 rum och kök. Lägenheterna har öppen planlösning med 2.60 m i takhöjd vilket gör att lägenheterna är mycket ljusa och trevliga. Köken har släta björkluckor och alla golv har ekparkett. Tvättmaskin finns i alla lägenheter. Bilplats finns att hyra i nära anslutning till lägenheterna.

Odens väg 14

 

Odens väg 18-22

Odens väg 18-22 var klart för inflyttning 1966 och omfattar 3 huskroppar i två våningar. Storleken varierar från 68 till 112 kvadratmeter om 2 till 4 rum och kök. Trerumslägenheterna ligger på andra våning med invändig trappa medan tvårumslägenheterna är belägna i markplan. Lägenheterna om 4 rum och kök har två våningar och invändig trappa. Under 2010 genomgick fastigheten en större renovering med bland annat fönster- och dörrbyte.

I fastigheten finns två gemensamma tvättstugor att tillgå. Alla lägenheter har ett källarförråd och en matkällare att disponera. Flertalet bilplatser, garage och carportar finns att hyra inom området. Miljön är barnvänlig med lekplats och grillplats på gården.

Odens väg 18-22