Kråkvägen

På Kråkvägen i Bollebygd ligger ett av Bollebos större bostadsområden. Området ligger strax sydväst om Bollebygds centrum och härifrån tar det cirka 10 minuter att gå till skola och förskola. På promenadavstånd finns också Bollebygds centrum med service, affärer och bibliotek.

 

Kråkvägen 1-85 

På Kråkvägen finns 48 marklägenheter i storlekarna 2, 3, och 4 rum och kök. Storleken på lägenheterna varierar mellan 59 och 99 kvadratmeter. Området är uppdelat på två gårdar där vardera gård har tillgång till trädgårdsförråd och soprum.

Området är barnvänligt med lekplatser och fria ytor. Alla lägenheter har två uteplatser med tillhörande gräs- och planteringsyta som hyresgästen sköter. Köken har vita luckor med bokkant och är utrustade med diskmaskin, kyl och frys. Alla lägenheter har också tvättmaskin, torktumlare, samt tvättbänk som är placerade antingen i separat tvättrum eller som del av badrummet.

Varje lägenhet har eget system för uppvärmning, varmvattenberedning och ventilation. Detta innebär att varje hyresgäst själv står för sina kostnader för hushållsel, värme och varmvatten. På detta sätt får hyresgästen en möjlighet att påverka sin kostnad. Carport eller garage finns till alla lägenheter och ingår i hyran. På ena gården ligger områdets gemensamma kvartersgård med samlingsrum som man kan låna till kalas och sammankomster.